241 Готельно-ресторанна справа Освітня програма Навчальний планВІДОМОСТІ ПРО САМООЦНЮВАННЯ Рецензії Рецензія ДидінаРецензія ВалігурськийРецензія Жиров Силабуси 2 курс 3 семестр ГостинністьІнформаційні та комунікаційні технології. Event-технології Безпека життєдіяльності та основи охорони праці 2 курс 4 семестр Історія УкраїниЕкономічна теорія Нормативно-правовеУстаткування закладів готельного і ресторанного господарстваСоціологія праці і управління 3 курс 5 семестр Готельна справа Етнічні кухніМенеджмент готелів і ресторанівРесторанна справа Digital-технологіїКулінарне мистецтво 3 курс 6 семестр Готельна справаЕкономіка готелів і ресторанівМаркетинг готелів і ресторанів Менеджмент готелів і ресторанів НАССР у ресторанному господарстві Ресторанна справа Управління якістю та безпекою Вибіркові освітні компоненти Вибірковий блок 1 Барна справаГастрономічний туризмОрганізація командної роботи Вибірковий блок 2 Кулінарні традиціїТПРГ Вибірковий блок 3 Бізнес-плануванняНутриціологіяПсихологія Договори з базами практик Меморандум ДепартаментУгода про співпрацю ТОВ Рібас Хотелс ГрупУгода про співпрацю Сінерджі ГрупУгода на проведення практики ОдесатуристУгода про співпрацю ТОВ Рейкарц Хотел МенеджментУгода на проведення практики IL Mio Ristorante Програми практик Наскрізна програма практикиРобоча програма навчальної практикиРобоча програма виробничої практики Атестація ПРОГРАМА КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ІСПИТУ Проект освітньої програми